Sinem T., eski inin çocuklarıyla birlikte ailesinin yanına tatile gittiği sırada kendisini şikayet ettiğini ve ailenin mahkeme tarafından verilen 3 günlük disiplin hapsi cezasına itiraz ettiğini belirtti. Sinem T., cezaevine girmesi durumunda çocuklarına kimsenin bakamayacağını ifade etti.

Sinem T., güzellik merkezinde çalışırken yaklaşık iki yıl önce Sinan Özçelik ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmıştı. Özçelik, geçen yıl 24 Ekim'de Sinem T. ile çocukları teslim ederken tartıştı ve ardından Sinem T.'yi aracının bagajından aldığı ekmek bıçağı ile 7 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Sinem T. 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuştu. Sinan Özçelik, 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hakaret', ve 'Tehdit' suçlarından yargılanmış ve cezaevine girmişti. Ancak, olayın ardından tekrar tutuklandı.

Hapis Cezası ve İtirazlar

Sinan Özçelik'in, olaydan önce Sinem T.'yi çocukları göstermediği gerekçesiyle şikayet ettiği ve bunun üzerine Ankara 30. Aile Mahkemesi tarafından Sinem T. hakkında 3 günlük disiplin hapsi cezası verildiği ortaya çıktı. Sinem T., eski eşinden izin alarak çocuklarını Gebze'ye ailesinin yanına tatile götürdüğünü ve bu süre zarfında şikayet edildiğini öne sürdü. Cezaya itiraz eden Sinem T., çocuklarının babalarıyla kaldığı süre zarfında tatilde olduğunu, tatil sürecinde çocukların geri getirilmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Karar ve İtirazın Reddi

Sinem T., itirazlarının da reddedildiğini ve cezaevine girmesi için 6 Eylül tarihine kadar teslim olması gerektiğini ifade etti. Cezaevine girmenin çocuklarına bakacak kimsenin olmaması anlamına geldiğini ve çocuklarının eğitim sürecinin aksayacağını vurguladı. Sinem T., adaletin kendisine uygun görmediğini ve dışarıda suç işleyenlerin serbestçe dolaşırken kendisinin yalnızca çocuklarını ve kendisini korumaya çalıştığını belirterek, itirazının yeniden değerlendirilmesini talep etti.

Dilan Çıtak Tatlıses'in Polis Memurlarıyla Tartışması Dilan Çıtak Tatlıses'in Polis Memurlarıyla Tartışması

Kaynak: DHA