ERBAA HABER

Sınav 2024 Kurucular Zirvesi Ankara HiltonSA’da Gerçekleşti

Sınav Eğitim Kurumları'nın geleneksel olarak düzenlediği “Sınav 2024 Kurucular Zirvesi”, bu yıl Ankara HiltonSA’da gerçekleştirildi.

Abone Ol

Erbaa Sınav Koleji, Amasya Sınav Okulları ve Sınav Kurs Merkezleri'nin kurucuları, Bekir Yağcı ve  Metin Ünal’ın da katıldığı etkinlik, Türkiye genelinden birçok kurucu temsilcisinin iştirakiyle zengin bir içerik sundu.

Zirvenin ilk gününde Eğitim Genel Koordinatörü Ömer Koçak’ın açılış konuşmasının ardından, Şube Geliştirme Koordinatörü Adem Çakır “2024 Kurucular Zirvesi” Program Takdimini yaptı. Açılış konuşmasını ise Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer gerçekleştirdi.

Etkinlikte, Fethullah Güner “Özel Öğretim Kurumlarının Bugünü ve Geleceği” konulu sunumuyla deneyim ve bilgilerini katılımcılarla paylaştı. Ayrıca, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Dr. Kadir Burak Salimoğlu ve Okullar Daire Başkanı Turan Şahin’in katıldığı serbest kürsü oturumunda, kurucuların soruları cevaplandı ve talepleri not alındı.

Zirve, eğitim sektörünün geleceği hakkında önemli bilgiler paylaşarak ve katılımcıların taleplerini dinleyerek, özel öğretim kurumlarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçladı.