Emniyetteki incelemelerde, şüphelilerin toplamda 157 evden hırsızlık suçundan kayıtlı oldukları ortaya çıktı. Üç kadın, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 2 Eylül Pazartesi günü Yeni Mahalle'deki bir apartmanda gerçekleşti. Üç kadın, daire kapılarını kartla açmaya çalışırken, evde yaşayanlar tarafından fark edildi. Kapıya vurarak durumu fark eden ev sahipleri, şüphelilerin kaçmasına neden oldu. Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri bölgeye intikal etti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti ve adreslerine ulaştı. S.U., E.U., ve N.F. adlı şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındı. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamalarda, bu kişilerin daha önce toplamda 157 evden hırsızlık yapmış oldukları belirlendi. Şüpheliler, "Konut Dokunulmazlığının İhlali" ve "İki Ayrı Evden Hırsızlık" suçlarından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Kaynak: DHA