Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Olaylar, güvenlik kameralarına yansıdı ve polis ekipleri, kavgaya karışan kişilere müdahale ederek gözaltına aldı.

Olay, Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi'ndeki eğlence mekanının çıkışında, önceki gece yarısı başladı. İlk kavga, saat 02.30 civarında mekandan çıkan S.İ. (53) ve S.Y. (45) isimli bir çift arasında yaşandı. Çift, sokakta tartışmaya başladı ve S.Y. isimli kadın, arkadaşına tekme ve tokatla saldırdı. S.İ. ise bu saldırıya tokatla yanıt verdi. Polis ve bekçiler durumu fark ederek müdahale etti, ancak çift kısa süre sonra tekrar kavgaya başladı. Kavgaya S.İ.'nin oğlu A.P.Y. de karışınca polis, bu kişileri tek tek gözaltına aldı.

İlk olaydan yaklaşık yarım saat sonra, mekandan çıkan bir çift arasında yeni bir kavga çıktı. Bu sefer, bir kişi kadını zorla otomobile bindirmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis, tarafların şikayetçi olmaması üzerine müdahalede bulunmadan ayrıldı.

Kavgaların ardından, mekandan çıkan bir başka grup da sokakta kavga etmeye başladı. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde, grup hızla dağıldı.

Kaynak: DHA