GÜNDEM

Şile'de İki TIR Çarpıştı: Yaralılar Var

Şile Avcıkoru mevkiinde iki TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralılar bulunuyor.

Abone Ol

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.  Ekiplerin kaza yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Avcıkoru Mahallesi mevkiinde Şile Yolu'nda meydana geldi.  İki TIR'ın çarpışması sonucu kazada yaralananlar var. 

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yaralıları kurtardı ve araçları kaldırdı.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri de yaralıları hastaneye sevk etti.

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.  Kazada, tır şoförü Murat Y. hafif şekilde yaralanırken, kamyonet şoförü Bahri T. ve yanındaki yolcu Selim H. de araçta sıkıştı.  Ayrıca, tır şoförü ile İETT otobüsündeki yolculardan İbrahim T, Beyhan T, Eda T, Bilge S. ve Duygu S. de yaralandı.

Şile Avcıkoru mevkiinde meydana gelen iki TIR çarpışması sonucu yaralılar olduğu ve kaza yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibinin sevk edildiği bilgisi edinildi. Ekiplerin kaza yerindeki çalışmaları devam ediyor.