Yapılan araştırmalar sonucunda Berkant Ö.'nün kurbanı tabanca ile vurduğu, Hasan K.'nin ise bu anları cep telefonu ile kaydettiği belirlendi.

Olay, 29 Ocak'ta Mezitli ilçesi 75. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşti. Ticaretle uğraşan Hakan Turan, oturduğu siteden çıkıp aracına doğru ilerlerken bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Turan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis Hasan K. ve Berkant Ö. adlı şüphelileri yakaladı.

5 Gündür Kayıp Olan Hastane Çalışanı, Sulama Kanalında Ölü Bulundu 5 Gündür Kayıp Olan Hastane Çalışanı, Sulama Kanalında Ölü Bulundu

2 Şüpheli Tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca, Hasan K.'nin cep telefonunda, saldırıyı kaydettiklerine dair görüntüler bulundu. Bu görüntülerde, Hakan Turan'ın siteden çıkıp otomobiline doğru ilerlerken Berkant Ö.'nün tabanca ile ateş açtığı anlar yer almakta.

Kaynak: DHA