Kaçakçılık Operasyonunda 2 Kişi Gözaltına Alındı Kaçakçılık Operasyonunda 2 Kişi Gözaltına Alındı

Proje, kadınların iş hayatına katılımını artırmayı ve sosyal yardımlara olan bağımlılığı kırarak, kendi ayakları üzerinde durmalarını hedefliyor.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, göreve geldikleri ilk günden itibaren kadın istihdamını arttırmaya kararlı olduklarını belirtiyor. Tekin, "İlçemizde, sosyal yardımlara bağımlı olarak hayatta kalmaya çalışan kadınlarımızın hayatlarını dönüştürecek çok önemli bir proje başlattık. Bu projeyle kadınlarımızı yalnızca sosyal desteklerle ayakta tutmayı değil onların kendi emekleriyle kazanmalarını ve güçlü bireyler olarak hayatlarını sürdürebilmelerini hedefliyoruz" dedi.

Projeye göre, kadınlar kendi mahallelerinde bulunan parkların temizliğinden sorumlu olacak. Bu sayede, kadınların ekonomik olarak güçlenmesi ve toplumsal hayata daha aktif katılması amaçlanıyor. Ayrıca, parkların temizliğinin kadınlar tarafından yapılması, hem kadınlara istihdam sağlayacak hem de parklardaki temizlik ve bakım hizmetlerini iyileştirecek.

Seyhan Belediyesi, kadınların iş hayatına katılımını artırmak için önemli bir adım attı. "Desteklemekten Güçlendirmeye" projesi, Seyhanlı kadınların kendi ayakları üzerinde durmasına ve ekonomik bağımsızlık kazanmasına yardımcı olacak. Bu proje, kadınların toplumsal konumunu güçlendirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak adına önemli bir girişim olarak değerlendirilebilir.

Kaynak: DHA