Pirinç, Hazal karakterinin başlangıçta oldukça kötü bir kişiliğe sahip olduğunu, ancak zamanla değişim ve dönüşüm geçirdiğini belirtti.

Pirinç'e göre, Hazal karakteri öncelikle "gerçek olamayacak kadar kötü" bir yapıya sahipti, ancak daha sonra "sevginin iyileştirici gücünü" keşfetti. Pirinç, "Hazal, sevginin iyileştirici bir gücü olduğunu gördü. Tek ortak noktamız da bu herhalde" diyerek, karakterinin bu değişimini vurguladı. 

Hazal karakterinin kötülüğünün onu "hafiften çektiğini" de anlatan Pirinç, kendi ile Hazal arasındaki diğer ortak özelliğin ise "inatçılık" olduğunu ifade etti. Pirinç, "Sevginin iyileştirici bir gücü olduğuna inanıyor. Tek ortak noktamız da bu herhalde. Bir de inatçılığım benziyor" dedi. 

Oyunculuk kariyerinin başlangıcında, baba engeliyle karşılaştığını dile getiren Pirinç, babasının önce "yok" dediğini, ancak daha sonra desteğini kazandığını anlattı. Pirinç, "Oyuncu olmak istediğimi söylediğim zaman babam 'yok' dedi. Ben de 'Desteklersen mutlu olurum desteklemesen de sen bilirsin' dedim. Bir ara küstük sonra barıştık. Benim dediğim oldu kendisi de desteklemeye başladı" diye konuştu. 

Selçuk Bayraktar Mersin’de Gençlerle Buluştu Selçuk Bayraktar Mersin’de Gençlerle Buluştu

Pirinç, sektöre girdikten 7 yıl sonra bile insanların "zor" olduğunu söyledi. Zorluklara rağmen başarısını sürdüren Pirinç, Hazal karakterinin gelişimi ve kendi ortak özellikleri hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı.

Kaynak: DHA