SPOR

Serikspor Heyeti Kamu Kurumlarını ve Esnafı Ziyaret Etti

Serikspor FK Başkan Vekili Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunarak kamu kurumları, siyasi partiler ve esnaf odalarına destek çağrısında bulundu.

Abone Ol

Heyet, Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Duman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, ATSO Temsilcisi Görkem Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, ve Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Serikspor FK forması hediye edildi.

Ziyaretlerin ardından konuşan Serikspor FK Başkan Vekili Halil Deligöz, “Serikspor FK, ilçemizin en büyük değerlerinden biri ve ortak paydasını oluşturuyor. Yeni bir takım olarak, yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. İlk haftalarda biraz uyum sorunu yaşadık ancak bu süreci geride bıraktık. Kendi sahamızda taraftarlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

Deligöz, önümüzdeki iki hafta içinde kendi sahalarında Giresun ve Buca maçlarını oynayacaklarını belirterek, “Bu bağlamda, kamu kurumlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ederek destek talep ettik. İlçemizin tüm unsurlarını takımızı desteklemeye davet ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon şampiyon olmayı hedefliyoruz. Tüm hemşerilerimizi pazar günü oynayacağımız Giresun maçında tribünlerde görmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.