Şirket, bu dönüm noktasını, modernize edilmiş bir logo ve yeni bir web sitesi ile kutladı.

Serban'dan yapılan açıklamaya göre, yeni logo şirketin mühendislik yeteneklerini ve dijital dünyaya olan bağlılığını temsil ederken, insan odaklı yaklaşımını da ön plana çıkarıyor. Logo, Serban’ın geçmişten gelen deneyimlerini yenilikçi bir vizyonla pekiştirdiğini yansıtıyor. Mavi renk tonlarıyla hazırlanan yeni logo, markanın profesyonellik, yenilik ve güvenilirlik gibi özelliklerini vurgularken, dijital çağın izlerini taşıyor.

Şirket yetkilileri, yeni kurumsal kimliğini 10. yıl kutlamaları çerçevesinde duyurdu. Açıklamada, Serban’ın mühendislik köklerini ve yenilikçi vizyonunu harmanlayarak, çağın dinamizmine uyum sağladığı belirtildi. Yeni kurumsal kimlik, markanın gelişime ve değişime açık yönünü ortaya koyuyor.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

Serban, teknoloji odaklı yapısı ve dört sektördeki faaliyetleri ile insan ve gelecek odaklı yaklaşımını yeni web sitesi üzerinden de sergilemeyi hedefliyor. Şirket, sürdürülebilirlik ilkelerine odaklanarak ve teknolojiyi kullanarak geleceği iyileştirmeyi amaçlıyor. Yeni kurumsal kimlik ve web sitesi ile modern ve çağdaş bir imaj oluşturan Serban, pazarlama materyallerindeki yeniliklerle marka algısını güçlendirmeyi planlıyor.

Kaynak: DHA