SPOR

Şenol Güneş: Takım Olmak İstiyoruz

Şenol Güneş, Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü, son basın toplantısında takımın mevcut durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Güneş'in ifadelerine göre, Trabzonspor'un ilk 5 maçta elde ettiği sadece 5 puanlık performans kimseyi memnun etmiyor ve herkes bu durumdan üzüntü duyuyor. 

Güneş, takımda özgüven ve moral sorunları olduğunu belirtti. Ona göre, bu sorunlar sadece Trabzonspor'da değil, diğer takımlarda da yaşanabilecek ancak önemli olan bu sorunların üstesinden gelebilmektir. Güneş, "Tespitler doğru ama hem bireysel olarak hem takım olarak iyi olmak durumundayız" diyerek takımın hem bireysel hem de takım halinde daha iyi performans sergilemesi gerektiğini vurguladı. 

Teknik direktör, oyuncuların yetenekli olduğunu ve taraftarın desteğiyle sorunların aşılabileceğine inandığını ifade etti. Ancak "Biz iyi takımız, o zaman gösterelim, gösteremiyorsun, nedenlerini ve bunların karşılığında yapacaklarımı yine zaten paylaşacağım" sözleriyle, takımın henüz iyi bir performans sergileyemediğini ve bunun nedenlerini açıklayacağını belirtti. 

Güneş, Trabzonspor'un takım olma hedefine vurgu yaparken, hem bireysel hem de takım olarak iyi performans sergilemesi gerektiğini vurguladı. Teknik direktör, takımdaki özgüven ve moral sorunlarının farkında olduğunu göstererek, bu sorunların üstesinden gelmenin yollarını aradığını ortaya koydu.