Olay, Adapazarı ilçesi Orta Mahalle Kökçü Sokak'ta meydana geldi. İş merkezinin 2. katında güzellik salonu işleten Sehle G.'nin iş yerinden gelen silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Ekipler, Sehle G.'yi başından tabancayla vurulmuş halde ağır yaralı buldu. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sehle G. ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Daha önce eşinden boşandığı öğrenilen ve üç çocuk annesi olan Sehle G.'nin durumu kritik.

Kırklareli'de Polisin Takside Yaptığı Operasyonda 3 Kişi Tutuklandı Kırklareli'de Polisin Takside Yaptığı Operasyonda 3 Kişi Tutuklandı

Olay yerinden bir erkeğin kaçtığını gören tanıkların ifadeleri doğrultusunda başlatılan polis araştırmasında, Sehle G.'yi vuran kişinin sevgilisi Serdar S. olduğu belirlendi. Serdar S.'ye ait otomobil Hendek ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu. Serdar S.'nin yakalanması için çalışmalarını sürüyor.

Kaynak: DHA