GÜNDEM

Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar, Trabzon’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle yaşanan çatışmada şehit düşen Piyade Üsteğmen Ömer Fatih Ayar (29), memleketi Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Abone Ol

Şehit Üsteğmen Ayar’ın cenazesi, askeri uçakla Şırnak’tan Trabzon Havalimanı’na getirildi. Bugün Köprübaşı ilçesinde düzenlenen cenaze törenine, şehidin babası Ali Yılmaz, annesi Havva Yılmaz, Irak’ın kuzeyinde görevli ağabeyi Kıdemli Üsteğmen Hasan Kürşat Ayar, il ve ilçe protokolü, siyasiler ve binlerce vatandaş katıldı. Törene Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon milletvekilleri Adil Karaismailoğlu ve Vehbi Koç, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Murat Yakın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş de iştirak etti.

Cenaze namazının ardından, 5 kardeşi bulunan Şehit Üsteğmen Ömer Fatih Ayar’ın cenazesi, Köprübaşı ilçesindeki aile kabristanlığında defnedildi. Tören, şehidin aile üyeleri ve katılımcılar tarafından büyük bir hüzün ve saygı içinde gerçekleştirildi.