GÜNDEM

Şehit Polis Memuru Şeyda’nın Eşi: Eşim Olduğunu Duyunca Başımdan Kaynar Sular Döküldü

Şeyda Yılmaz, 27 yaşındaki polis memuru, İstanbul'da motosiklet hırsızlığı şüphelisi tarafından şehit edildi.

Abone Ol

 Eşi Semih Yılmaz, olay anında polis merkezinde görevde olduğunu belirtmiştir. 

Semih Yılmaz, olay anını şöyle anlattı: "Dudullu Polis Merkezi'ndeki polis yaralandı' diye anons geçince, hemen eşimi aradım, açmadı, çok merak ettim. Yolda giderken silah arkadaşım, 'Kardeşim vurulanlardan birisi de senin eşinmiş' deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü." 

Olay, motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu belirlenen Yunus Emre Geçti (19) isimli şüphelinin, polis merkezinden kaçtıktan sonra yakalanması sırasında çıkan arbedede gerçekleşmiştir. 

Şeyda Yılmaz, polis merkezindeki bu arbedede silahla ateş edilmesi sonucu şehit olmuştur. Eşi Semih Yılmaz, yaşadıklarını anlatırken, "Sözün bittiği yerdeyiz. İlk haberini alınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü" demiştir. 

Semih Yılmaz, şu an Sivas'taki evinde taziyeleri kabul etmektedir. Hayatını kaybeden Şeyda Yılmaz'ın, 27 yaşında genç bir polis memuru olduğu belirtilmektedir. 

Bu olay, güvenlik güçlerinin tehlikeli operasyonlar sırasında ne tür risklerle karşı karşıya kaldıklarını göstermektedir. Polis memurları, görevi sırasında her an hayatlarını tehlikeye atabilmektedirler. Şeyda Yılmaz'ın şehit olması, tüm ülkeyi derinden sarsmıştır.

Semih Yılmaz'ın, eşinin şehit edildiğini duyduğunda yaşadığı şok ve üzüntü, bu olayın ne kadar dramatik bir şekilde gerçekleştiğini ortaya koymaktadır. Polis güçlerinin tehlikeli görevler sırasında gösterdikleri fedakarlık ve cesaret, toplum tarafından her zaman takdir edilmelidir.