Teknedeki üç kişi ve köpek başka bir tekne tarafından kurtarılırken, bir kişi denizde kayboldu. Kaybolan kişi, 30 yaşındaki Emre Erdoğan’ın arama çalışmaları ikinci gününde de sürüyor.

Olayın Detayları

Baba-Kız Aynı Hastanede Şifa Dağıtıyor Baba-Kız Aynı Hastanede Şifa Dağıtıyor

Kaza, Salı günü saat 22.00 civarında Sarıyer, Tarabya açıklarında gerçekleşti. Teknenin henüz belirlenemeyen bir sebeple batması sonucu, bir kişi gözden kayboldu. Diğer üç kişi ve köpek denizde yüzmeye başladı. O sırada olay yerine yakın bir bölgede bulunan tekne kaptanı Akın Bektaş, sesleri duydu ve hızla yardıma koşarak üç kişiyi ve köpeği kurtarıp teknesine aldı. Kurtarılanlar kıyıya getirilerek polis ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Üç kişinin ve köpeğin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Arama Çalışmaları

Emre Erdoğan için başlatılan arama çalışmaları, Sahil Güvenlik, Deniz Polisi ve İtfaiye ekiplerinin katılımıyla devam ediyor. Gece boyunca yapılan aramalardan sonuç alınamayınca, ekipler çalışmalarına ara vermişti. Günün ilk ışıklarıyla arama tekrar başlatıldı. Ayrıca, AFAD ekipleri drone kameralarıyla arama çalışmalarına destek veriyor.

Kaynak: DHA