Olay, sabah saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan akraba aileler arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sırasında Hüseyin B., evin bahçesinde bulunan İzzet Baltacı ve oğlu Barış Baltacı'ya tabancayla ateş açtı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım Akıllı Baston Desteği Görme Engelli Gaziler için Önemli Bir Adım

Sağlık ekipleri, yaralı İzzet Baltacı ve oğlu Barış Baltacı'ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları ambulansla hastaneye taşıdı. Bozova Mehmet Enver Yıldırım Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Barış Baltacı, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İzzet Baltacı ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, cinayet şüphelisi Hüseyin B.'yi yakalamak için soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA