GÜNDEM

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Suç Azaltma Çabalarımız Devam Ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent merkezinde ve ilçelerde suç oranlarını azaltmak amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını duyurdu.

Abone Ol

Vali Hasan Şıldak, Valilik Konferans Salonu'nda Motosikletli Polis Timleri ve Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile bir araya geldi. Toplantıya Vali Yardımcısı Alper Taş, Haliliye Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin, Karaköprü Kaymakamı Orhan Altun, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve Emniyet Müdürlüğü’nün yönetim kadrosu da katıldı.

Toplantıda, Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın güvenliği için İçişleri Bakanlığı'nın genel yönergeleri ve uygulamaları çerçevesinde suç oranlarını azaltmak için büyük bir çaba içinde olduklarını belirtti. Şanlıurfa’nın, ilçeleri dahil olmak üzere asayiş açısından kötü bir durumda bulunmadığını ve son dönemlerde vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Şıldak, “Halk arasında dostları mutlu eden, düşmanları ise üzen bir tavır sergiliyoruz. Alan hakimiyeti önemlidir. Şok uygulamalarımız takdir topluyor ve bu durum devletimiz açısından gurur vericidir” şeklinde konuştu.