Süper Lig'de 3 maçta 2 galibiyet elde eden Samsunspor, 14 Eylül Cumartesi günü Konyaspor ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Teknik direktör Thomas Reis yönetiminde yapılan ısınma, rondo ve 5’e 5 turnuva çalışmalarını sürdüren Samsunspor’da, Futbol Direktörü Fuat Çapa, DHA’ya açıklamalarda bulundu.

Çapa, Konyaspor maçıyla birlikte 8 gün içinde 3 maç oynayacaklarını ifade ederek, "4 gün arayla birer maç oynayacağız. İlk iki maçı evimizde Konyaspor ve Başakşehir ile, son maçı ise deplasmanda Rizespor ile oynayacağız. Geçtiğimiz sezon en verimli dönemlerimizi yoğun maç takvimlerinde geçirdik" dedi.

Geçen sezon benzer maç periyotlarını deneyimlediklerini ve sorun yaşamadıklarını belirten Çapa, "Kadromuzla en iyi sonuçları elde etmek zorundayız. Bu tür maçların sezon başında olacağını biliyorduk ve önceki sezonlarda bu tür yoğun maç dönemlerinde problem yaşamadık. Aksine bu dönemler verimli geçti" diye konuştu.

Taylan Antalyalı’nın Bodrumspor’a transferi hakkında ise Çapa, "İmza atılmadığı sürece hiçbir şey kesinleşmiş sayılmaz. Bu konu hakkında fazla konuşmanın anlamı yok. Hayırlı olsun diyeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Zorlu Başlangıcı Trabzonspor'un Zorlu Başlangıcı

Kaynak: DHA