Etkinliklerin açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Çocuklarımızın yüzlerinde bir gülümseme oluşturacak programlar gerçekleştirdik. Mutlu çocukların şehri Samsun vizyonuyla önceliklerimizi belirlemeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

9 Ağustos Cuma akşamı Bilim Samsun'un Kent Park yerleşkesinde başlayan "Samsun’da Yaz Akşamları" etkinliklerinin ikinci programı, 17 Ağustos Cumartesi akşamı film gösterimi ile sürdürüldü. İlk programda çocuklar yüz boyama, sokak oyunları ve dans gibi çeşitli etkinliklerle keyifli bir yaz akşamı geçirdi. İkinci programda ise, patlamış mısır eşliğinde "Vahşi Dostum" filmi hep birlikte izlendi.

Başkan Halit Doğan, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdikleri bu etkinliklerin önemini vurgulayarak, "Hemşehrilerimizin güzel havaların tadını çıkarması ve keyifli vakit geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın mutlu ve dolu dolu bir yaz geçirmesi bizim için çok önemli. Onların mutluluğu, bizim de mutluluğumuz. Bu anlayışla, etkinliklerimizde çocuklarımızın sosyalleşmesini, eğlenmesini ve öğrenmesini teşvik etmeye özen gösteriyoruz. Hem çocuklar hem de aileler bu özel etkinliklerle keyifli anlar yaşasınlar istiyoruz. Her buluşmada yaptığımız hizmetlerin değerini bir kez daha anlıyoruz. Samsun’umuzun mutlu bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu tür etkinliklerimizi artırarak devam edeceğiz" dedi.

CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı CHP, BOTAŞ'ın Kamu İhale Kanunu'ndan Çıkarılması Düzenlemesini AYM'ye Taşıdı

Kaynak: DHA