Atakum ilçesindeki Eski Kurupelit Düğün Salonu'nda hayata geçirilen proje, kafeterya, etüt merkezi ve giysi yıkama alanlarını kapsıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, bu proje ile şehrimize yeni bir marka değer kazandıracaklarını ifade etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin önderliğinde geliştirilen ve etap etap şehrin çeşitli bölgelerinde uygulanması planlanan Petek Genç projesinin ilk etabı, Atakum’daki eski düğün salonunda gerçekleştiriliyor. Başkan Halit Doğan, projeyle ilgili olarak “Üniversite şehri Samsun’umuza uygun, gençlerimize hitap eden bu projeyi hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. Proje, gençlere 7/24 hizmet sunacak ve güçlü internet altyapısı ile geniş okuma alanları sağlayacak. Böylece gençler, ders çalışmak ve sosyal etkinlikler için uygun bir ortam bulacak.

Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Başkan Doğan, Petek Genç projesinin gençler için değerli bir mekân olacağını belirterek, “Gençlerimiz, hem bugünün hem de geleceğimizin teminatıdır. Onların ihtiyaçlarına göre tasarladığımız bu alanla, onların eğitim ve sosyal hayatlarını desteklemeyi amaçlıyoruz. Projemizin, seçim vaatlerimizden biri olduğunu ve bu aşamaya gelmiş olmanın gururunu taşıdığımızı ifade etmek isterim. Petek Genç, Samsun’a yeni bir değer katacak ve gençlerimize konforlu yaşam alanları sunacaktır” dedi.

Petek Genç’in, Atakum ilçesindeki Eski Kurupelit Düğün Salonu'nda kısa süre içinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Proje, Samsun’un gençlere yönelik sosyal alanlarını genişletme ve yaşam standartlarını artırma hedefini taşıyor.

Kaynak: DHA