GÜNDEM

Samsun’da Darp Ve Gasp İddiasına 1 Gözaltı, 2 Kişi Aranıyor

Samsun İlkadım`da meydana gelen olayda, Ali G. (22) iddiaya göre sevgilisi Seda K. (25), annesi Pervin Z. (61) ve onun arkadaşı Ramazan U. (44) tarafından dövüldü ve para ile cep telefonu gasp edildi.

Abone Ol

Olay, dün İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde gerçekleşti.

Polis, Ali G.'nin şikayeti üzerine çalışma başlattı. Olayın yaşandığı eve giden polis, Pervin Z.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede, Pervin Z.'nin 'Fuhşa teşvik, aracılık veya yer temin etme' suçundan 8 ayrı aranması olduğu, toplamda 4,5 yıl hapis cezası ile 11 bin 700 lira para cezası bulunduğu belirlendi. 

Diğer iki şüpheli, Seda K. ve Ramazan U. ise olay sonrası kaçtı. Polis, bu iki şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Olay, Ali G.'nin sevgilisi Seda K., annesinin Pervin Z. ve onun arkadaşı Ramazan U. tarafından darp edilmesi ve para ile cep telefonu gasp edilmesi şeklinde gerçekleşmiş. Polis, Pervin Z.'yi gözaltına almış ancak diğer iki şüpheli hala aranıyor. 

Olayın detayları, şüphelilerin suçlamaları ve olayla ilgili diğer bilgiler net değil. Bununla birlikte, Pervin Z.'nin başka suçlardan da arandığı ve ceza aldığı bilgisi mevcut. Diğer iki şüphelinin ne şekilde ve hangi sebeplerle olayla bağlantılı olduğu ise henüz netlik kazanmamış durumda.