SPOR

Salomon Cappadocia Ultra Trail Yarın Koşulacak: 73 Ülkeden 2.395 Sporcu Kapadokya’da

Kapadokya’nın büyüleyici doğasında düzenlenecek olan Salomon Cappadocia Ultra Trail yarın 73 ülkeden 2.395 sporcunun katılımıyla başlayacak.

Abone Ol

Bu yıl 11. kez gerçekleştirilecek olan organizasyon, Kapadokya’nın mistik görüntüsü eşliğinde rekor bir katılımla koşulacak.

Yarış öncesinde Ürgüp Yunak Evleri’nde düzenlenen basın toplantısında, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, Salomon Cappadocia Ultra Trail Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu ve Argeus Travel & Events Kurucu Ortağı Aydın Ayhan Güney yer aldı.

Toplantıda konuşan Aydın Ayhan Güney, organizasyonun uzun yıllar süren bir emeğin ürünü olduğunu belirterek, “11 yıl boyunca uzun bir yol katettik. Sponsorlarımız olmadan bunu başaramazdık. Özellikle Salomon başta olmak üzere tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim. Yarın başlayacak yarışımız için hazırlıklarımız tamamlandı ve sporcuları aynı parkurlarda ağırlayacağız,” dedi.

Kapadokya’nın eşsiz vadileri ve tepelerinde koşulacak olan Salomon Cappadocia Ultra Trail, sporculara unutulmaz bir deneyim sunacak.