Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkmış, ancak geri dönmemiştir.

27 Eylül'de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söyleyen Rojin'in, yanında gitmek isteyen arkadaşının teklifi reddettiği belirlenmiştir. Arkadaşları, Rojin'e telefonla ulaşamayınca 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber vermiştir. 

Arama çalışmaları kapsamında, 28 Eylül'de Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunmuştur. Telefon incelemek üzere polise teslim edilmiştir. 

Polisin yanı sıra, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri de arama çalışmalarına katılmaktadır. Havadan destekli çalışmalar da sürdürülmektedir. 

Rojin'in annesiyle yaptığı son telefon görüşmesinde, markete gidip kahve, su ve kek alacağını söylediği bilgisi elde edilmiştir. Ancak Rojin'den o tarihten sonra bir haber alınamamıştır. 

Arama çalışmalarında, Rojin'in nerede olduğuna dair somut bir ipucu henüz elde edilememiştir. Güvenlik güçleri, tüm ihtimalleri değerlendirerek titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. 

Kadınları Evlenme Ve Lüks Araç Satma Vaadiyle 50 Milyon Avro Dolandıran 9 Şüpheliye Gözaltı Kadınları Evlenme Ve Lüks Araç Satma Vaadiyle 50 Milyon Avro Dolandıran 9 Şüpheliye Gözaltı

Ailesi ve arkadaşları, Rojin'in bir an önce bulunmasını ümit ediyor. Öğrencilerin ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle, arama çalışmaları kararlılıkla devam etmektedir. 

Rojin Kabaiş'in kaybolmasının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen, arama çalışmaları hala devam etmektedir. Güvenlik güçleri, tüm ihtimalleri değerlendirerek titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Ailesi ve arkadaşları, Rojin'in bir an önce bulunmasını ümit ediyor. Öğrencilerin ve sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle, arama çalışmaları kararlılıkla devam etmektedir.

Kaynak: DHA