Ebru U.'nun Suç Kronolojisi Ebru U.'nun Suç Kronolojisi

Türkiye'nin en büyük dördüncü lojistik limanı şehrimizde inşa ediliyor. Bu limanın etkin bir şekilde çalışabilmesi için limanı destekleyecek yolların bulunması hayati önem taşıyor" dedi.

Göreve başladığı ilk yılın değerlendirmesini yapmak üzere gazetecilerle bir araya gelen Vali Baydaş, sinevizyon gösterisi ile başlayan toplantıda, yeni valilik binasıyla ilgili projeler hakkında bilgi verdi. Baydaş, "Yeni valilik binasının projesini hazırladık. Mevcut binamız dolgu alanında yer almakta ve zeminde korozyonlar mevcut. Yeni valilik binamızın yapımına önümüzdeki yıl başlamayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Lojistik limanın önemine vurgu yapan Vali Baydaş, "Şehrimiz için en büyük meselelerden biri lojistik limandır. Bu limanın etkin bir şekilde çalışabilmesi için Ovit Tüneli, İkizdere ve Erzurum bağlantı yollarının yapılması gerekiyor. Ayrıca, limanın demiryolu bağlantısının olması ve Asya ile Avrupa'yı bağlayan demiryolu hattının Karadeniz'e ulaşacak şekilde düzenlenmesi gerekiyor. Bu konu birçok kez gündeme geldi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA