TOKAT HABER

Rektör Yılmaz, “Yeni Uygulama İle İsrafın Önüne Geçmek İstiyoruz”

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi yemekhanelerinde rezervasyon ile yemek yeme dönemi başladığını açıkladı.

Abone Ol

Tokat Taşlıçiftlik Kampüsünde başlayan uygulama ile öğrenci ve personeller öğle yemeğini yemekhane rezervasyonu yaparak yiyebilecek.

İsrafın önüne geçilmesi için uygulamaya alınan yeni sistemde, tüm öğrenciler ve personeller bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek rezervasyon yapabilecek sonrasında ise para yükleme işlemini gerçekleştirebilecek. Taşlıçiftlik yerleşkesi dışında bulunan kampüslerde ise  rezervasyon uygulaması için planlamalar sürerken para yükleme işlemi online yapılabilecek.

REKTÖR YILMAZ, “YENİ UYGULAMA İLE İSRAFIN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORUZ”

Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, yeni uygulamaya konan sistemle kaynakların yerinde kullanılacağını söyledi. Artan personel ve öğrencilerimizin öğle yemeği menüsünü önceden inceleyerek istediği günlere rezervasyon yapabileceğini belirten Rektör Yılmaz, israfın da önüne geçileceğini belirtti. Rektör Yılmaz devamında, her hafta çarşamba gününe kadar tüm öğrenci ve personelin bir sonraki haftanın yemek listesini ilgili web sayfasından görebileceğini ve istediği günlere rezervasyon yapabileceğini  aktardı. Bu sayede, yemekhane sırası bekleme sorununun, uzun yemek kuyruklarının oluşması ve zaman kaybının ortadan kalkacağını söyledi.

Personel ve öğrenci kartlarına online olarak para yükleneceğini de ifade eden Rektörümüz talep edilen sayıda yemeğin yemekhanelerde çıkacağını, dolayısıyla yemeklerin tam sayıya göre yapılacağını belirtti. Rektör, Üniversite kaynaklarının yerinde kullanılması gerektiğini vurgulayarak yeni sistemle birlikte yemekhane hizmetlerinde kalitenin de artacağını söyledi.

Yeni sisteme göre Tokat Gaziosmanpaşa yemek rezervasyonu işlemleri sadece Taşlıçiftlik Yerleşkemizde bulunan yemekhaneler için yapılacak. Personel ve öğrenciler bir sonraki haftanın menüsünü inceleyerek yemekhane rezervasyonu yaptıktan sonra ücret ödeyecek. Cuma gününe kadar ise yapmış oldukları yemek seçimini iptal edebilecek ve para iadesi alabilecek. Bugün başlayan uygulama ile öğrenci ve personeller ve öğrenciler önümüzdeki haftanın yemekhane işlemini yapabiliyor” ifadelerine yer verildi.