TOKAT HABER

Rektör Yılmaz, TOGÜ’nün En Etkili Bilim İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi”nde yer alan akademisyenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Abone Ol

Tokat’ta“Yıl Bazında Etki” ve “Kariyer Boyu Etki” kategorilerinde Elsevier veri tabanında yayınlanan listede, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden 6 bilim insanı yer alırken, 2 bilim insanı her iki listede de kendine yer bulmayı başardı. Rektör Yılmaz, üniversitenin uluslararası düzeyde yüksek bir görünürlüğe sahip olduğunu ve eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra araştırma geliştirme alanında da önemli adımlar attığını belirtti.

Rektör Yılmaz, listede yer alan akademisyenlerin başarılarının, üniversitenin prestijini artıracağını vurgulayarak, gelecekte bu başarı ivmesinin daha da yükselebileceğine inandığını ifade etti. Kahvaltı sonrası Rektör Yılmaz, listeye giren Prof. Dr. Cemil Alkan, Prof. Dr. Ceyhun Köse, Prof. Dr. Mustafa Tüzen, Prof. Dr. Durali Mendil, Doç. Dr. Oğuz Özbek ve Doç. Dr. Esma Nur Geçer’e teşekkür belgeleri takdim etti.