Vali Abdullah Köklü’nün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı Vali Abdullah Köklü’nün 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

İlk defa Topçam Yayladalı mevkiinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, Tokat Belediyesi'nin ev sahipliğinde olacak. Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, yarışmalar hakkında yaptığı açıklamada, 40 yabancı, 80 yerli ve 8 milli sporcu olmak üzere toplamda 120 sporcunun yarışacağını belirtti.

Başkan Yazıcıoğlu açıklamasında, "Türkiye’nin sevilen valisi, merhum babam Recep Yazıcıoğlu’na ithafen bu etkinliği düzenliyoruz. Babam spor aşığıydı ve doğa sporlarını çok severdi. Bu etkinlikle onu anmak, gençlerimize doğa sporları sevgisini aşılamak ve vatandaşlarımıza heyecan dolu anlar yaşatmak istiyoruz. 15-21 Temmuz tarihleri arasında Recep Yazıcıoğlu XC Open Tokat Yamaç Paraşütü yarışlarını gerçekleştireceğiz. Bu yarışlara yurtdışından ve yurtiçinden gelecek olan 120 sporcu katılacak. 40 yabancı uyruklu, 80 yerli sporcumuzun yanı sıra 8 milli sporcumuz da bu yarışlarda yer alacak. İlk defa Topçam Yayladalı mevkiinde böylesine güzel bir etkinlik düzenleyeceğiz. Yarışmacılarımız ve halkımız için Yayladalı mevkiinde harika bir alan hazırladık. Kıyasıya mücadele dolu olacak yarışlarımız fotoğraf tutkunları için de ayrı bir görsel şölen oluşturacak. Yarışmalar 21 Temmuz’a kadar devam edecek ve ödül törenimiz Kanal Tokat kenarında saat 19.00’da görsel bir şölenle gerçekleştirilecek. Adrenalin seven tüm hemşehrilerimizi yarışlarımızı izlemeye ve ödül törenimize davet ediyorum. Tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Bu etkileyici yarışlar, Tokat halkına heyecan dolu anlar yaşatacak ve doğa sporlarına olan ilgiyi artıracak. Yarışmalar, sadece katılımcılar için değil, izleyiciler için de unutulmaz anılar sunacak.

Kaynak: DHA