GÜNDEM

Polisten Kaçış Kazayla Sonuçlandı

Antalya’da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan plakasız motosikletin sürücüsü ve yolcusu kaza yaptı.

Abone Ol

Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcusundan biri ağır yaralanırken, motosikletin sürücüsünün üzerinden uyuşturucu madde ve tabanca çıktı.

Olay, Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi 3784 Sokak'ta dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Plakası sökülmüş motosikletle Kültür Mahallesi’nde seyir halinde olan sürücü Emsal K. (24) ve arkasındaki yolcu Efe Işık G. (21), polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Motorize yunus timlerinin takibi sırasında, motosiklet sürücüsü Gülveren Mahallesi 3784 Sokak'ta dengesini kaybederek kaza yaptı. Kazanın ardından, motosikletin üzerindeki Efe Işık G. yere fırlayarak ağır yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, Emsal K.'nın üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve esrar ele geçirdi. Ağır yaralanan Efe Işık G., Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Motosikletin çalıntı olabileceği düşünülüyor ve bu nedenle yoldan kaldırıldı. Sürücü Emsal K. da tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.