Emniyete götürülen O.C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında yaşandı. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, yerde yatan H.G. (42) ve otomobilin içindeki O.C.'yi buldu. Sağlık ekipleri H.G.'ye müdahale ederken, polis memurları otomobilin içinde tabanca ve mermi kovanları buldu. O.C., otomobilden indikten sonra polis ekipleriyle tartışmaya başladı ve tartışmanın büyümesiyle polis memuru A.G.'nin üniformasını yırttı. Arbede sırasında O.C., polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Okulda Yangın Merdiveninden Düşen 14 Yaşındaki Gizem, Öldü Okulda Yangın Merdiveninden Düşen 14 Yaşındaki Gizem, Öldü

Kimlik kontrolünde O.C.'nin Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olduğu tespit edildi. Otomobilde yapılan aramada 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve 3 mermi kovanı bulundu. Tabancalardan birinin O.C.’nin beylik tabancası, diğerinin ise ağabeyi M.C.'nin taşıma ruhsatlı tabancası olduğu belirlendi.

O.C., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve polis ekiplerinin kendisinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. O.C.'nin bu akşam Terme ilçesinde düğün yapacağı bildirildi.

Kaynak: DHA