15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi Milli İrade Salonunda düzenlenen programa KARMER Müdürü Doç. Dr. Kerem Kılıçer, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı. KARMER Müdürü Doç. Dr. Kerem Kılıçer yapmış olduğu açılış konuşmasında perakende sektörü hakkında detaylı bilgilere yer verdi. Migros ile imzalanan protokol hakkında bilgiler de veren KILIÇER, protokol kapsamında son sınıf öğrencilerimizin mezun olduklarında çalışma fırsatı bulabileceklerini söyledi. KILIÇER, katılımlarından dolayı konuklara ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

TOGÜ Çiftlik Markası Resmen Tescillendi TOGÜ Çiftlik Markası Resmen Tescillendi

Akabinde İç Anadolu Akademi Yöneticisi Ece Aysu Yılmaz tarafından “Migros Perakende Sektöründe Kariyer Yolculuğu” sunumu gerçekleştirildi. Yılmaz, öncelikle Migros’un tarihi gelişimi konusunda bilgileri dinleyicilerle paylaştı. Sonrasında ise Migros’ta çalışma olanakları ve kariyer süreçleri ile ilgili detaylı bilgileri aktardı. Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile program son buldu.

Program bitiminde KARMER Müdürü Doç. Dr. Kerem Kılıçer tarafından Ece Aysu Yılmaz’a teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

Program esnasında ve devamında İç Anadolu İnsan Kaynakları Yöneticisi Esra Arslan’ın da yer aldığı Migros mülakat simülasyonu gerçekleştirildi. Simülasyon kapsamında başvuru yapan öğrenciler mülakata alındı.

Hüsamettin Akçay Kelkit Gazetesi (Özel)

Editör: Muhammed Özkan