McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması McLaren Racing ve OKX'in "Efsane Yeniden Doğuyor" Kaplaması

Pearson, İngilizce öğretmenlerine yapay zeka araçlarını eğitim modellerine dahil etme ve kendi yetkinliklerini artırma konusunda yardımcı olmak amacıyla 23-27 Eylül tarihleri arasında beş farklı ana başlıkta webinar düzenleyeceğini duyurdu.

Webinarlar, İngilizce olarak yapılacak ve her oturumda konunun uzmanları konuşmacı olarak yer alacak. Beş oturumu başarıyla tamamlayan katılımcılar, uluslararası geçerliliğe sahip Credly dijital rozeti almaya hak kazanacak.

Pearson’ın İngilizce öğrenimi alanındaki Global Pazarlama Birimi Başkanı Rachel Exton, “Öğrenme yaşam boyu süren bir yolculuktur. Eğitimcilerin yapay zeka araçlarından en iyi şekilde faydalanabilmeleri için donanımlı olmaları kritik bir önem taşıyor. Türkiye’deki eğitimciler için yapay zeka teknolojilerinin entegrasyonu hem zorluklar hem de fırsatlar barındırıyor. Pearson olarak, yapay zeka destekli ürün ve hizmetlerimizle eğitimcileri bu süreçte destekliyor ve öğrencilerini geleceğe güvenle hazırlamalarına yardımcı olmayı taahhüt ediyoruz” dedi.

Yapay zeka webinar serisi, “Yapay Zekayı Anlamak”, “Eğitimciler İçin Yapay Zeka Okuryazarlığının Zorlukları”, “Yapay Zeka Dil Testleri İçin Çözüm Mü?”, “Pearson ile Yapay Zeka Destekli Öğretim ve Öğrenim”, ve “Prototipleme Olarak Yapay Zeka ile İngilizce Öğrenimi” gibi beş ana başlığı kapsayacak. Programda, yabancı dil eğitimini geliştirmek ve idari verimliliği optimize etmek gibi konulara odaklanılacak, yapay zeka araçlarının eğitimcilerin özel ihtiyaçlarına nasıl uyarlanabileceğine dair pratik örnekler sunulacak. Ayrıca, derslerde yapay zekayı entegre etmek için yenilikçi stratejiler, öğrenci yazma becerilerini destekleme, dersleri oyunlaştırarak etkileşimi artırma ve mental sağlığı yönetme konuları ele alınacak.

Bu webinarlara katılarak, İngilizce öğretmenleri yapay zeka araçlarını etkin bir şekilde kullanma becerilerini geliştirme ve gerekli sertifikaları kazanma fırsatı bulacaklar. Pearson’ın internet sitesinden kayıt yaptırarak bu eğitimlere katılan öğretmenler, başarılı bir şekilde tamamladıklarında uluslararası Credly by Pearson dijital rozeti almaya hak kazanacaklar.

Kaynak: DHA