ERBAA HABER

Özgür Çek, Tokat Belediye Plevnespor’da

Fenerbahçe, Ankaragücü, Rizespor, Kasımpaşa gibi büyük takımların formasını giyen tecrübeli futbolcu Özgür Çek Tokat Plevnespor ile anlaşma sağladı.

Abone Ol

Özgür Çek, Tokat Belediye Plevnespor’da!

Tecrübeli futbolcu Özgür Çek, Tokat Belediye Plevnespor ile anlaştı. Transfer haberi, kulüp tarafından resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Kariyerine Yeni Bir Sayfa Açıyor

Fenerbahçe, Bursaspor, ve Kasımpaşa gibi Süper Lig takımlarında forma giyen Özgür Çek, Tokat Belediye Plevnespor ile anlaşarak kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Tecrübeli oyuncu, orta saha ve sol bek pozisyonlarında oynayabiliyor.

Kulüpten Açıklama

Tokat Belediye Plevnespor yönetimi, Özgür Çek’in transferinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, “Özgür Çek’in tecrübesi ve yetenekleri ile takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisi ile birlikte başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Özgür Çek’ten Açıklama

Özgür Çek ise transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tokat Belediye Plevnespor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Bu yeni macera için çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Başarı Dilekleri

Tokat Belediye Plevnespor taraftarları, sosyal medya üzerinden Özgür Çek’e hoş geldin mesajları ile başarı dileklerinde bulundu. Taraftarlar, tecrübeli oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağına olan inançlarını dile getirdiler.

Özgür Çek’in, Tokat Belediye Plevnespor forması ile sahaya çıkacağı ilk maç büyük bir merakla bekleniyor.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor yeni sezona bomba transferlerle başladı. Transferdeki sessizliği bozarak önemli bir hamle yapan Tokat Belediye Plevnespor, dün öğlen saatlerinde 9 futbolcuyla anlaşarak renklerine bağladı.

Uzunburun Adnan Çiçek Spor Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde futbolcular kendilerini Plevnespor’a bağlayan imzaları attılar. Tokat ekibi, orta saha oyuncuları Haydar Deniz, Serkan Gürses, Eren Durmuş, Berat Özer ve Yusuf Kara’nın yanı sıra Defans oyuncusu Recep Daylak, sağ açık Fırat Küçükgülmez, forvet Deniz Pala ve sol kenar oyuncusu Özgür Çek ile anlaşma sağladı.

ÖZGÜR ÇEK KİMDİR?

Erbaa doğumlu olan, Özgür Çek: 33 yaşında, sol kanat oyuncusu olup,  12 milli maçta 2 golü var. Avrupa Ligi maçları, TFF Süper Lig ve PTT 1. Lig'de toplam 291 maçta 21 gol attı. Fenerbahçe, Ankaraspor, Ankaragücü, Eskişehirspor, Alanyaspor, Rizespor, Kasımpaşa, Denizlispor, Manisaspor ve Gençlerbirliği'nde forma giydi.