GÜNDEM

Oyun Dünyasından İsimleri Bir Araya Getiren 'Logi Play Days' İstanbul’da Başladı

"Logi Play Days, Logitech tarafından başlatılan küresel bir aktivasyon, Türkiye'deki ilk büyük organizasyonuyla İstanbul'da başladı.

Abone Ol

Etkinlik, Papara SuperMassive Gamer HUB'da gerçekleştirildi ve oyun dünyasının etkili isimlerini bir araya getirdi.

Etkinlik Tanıtımı

Etkinlikte, Logitech yeni Logitech G oyun ekipmanlarını tanıttı. Logitech Türkiye Ülke Direktörü Sinem Erdoğmuş Yavuz, bu etkinliğin şirket için önemini vurgulayarak, ana hedeflerinin "insanların hayatını iyileştirmek" olduğunu belirtti. 

Etkinlik, Logitech Türkiye Ülke Direktörü Sinem Erdoğmuş Yavuz ve Papara SuperMassive Esports Team CEO'su Bora Koçyiğit'in işbirliği ile düzenlendi. 

Uzmanların Katkıları

Logitech'in gelişen pazarlar pazarlama direktörü Sony Wahib, Logitech G PRO serisinin özünü sundu. Logitech Türkiye kategori ve pazarlama sorumlusu Cihan Önal ise tanıtılan yeni ürünlerin detaylarını paylaştı. 

Türkiye'deki Logi PLAY Days Aktivasyonu

Logi PLAY Days aktivasyonu Türkiye'de 17-29 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında, video oyunu tutkunları Logitech'in yeniliklerini keşfetme fırsatı bulacak.

Özetle, bu etkinlik Türkiye'de Logitech'in küresel Logi Play Days aktivasyonunun lansmanını işaret ediyor. Markanın en son oyun ekipmanlarını tanıtırken, Türkiye'deki video oyun sektörünün önemli aktörlerini bir araya getirdi" ifadeleri kullanıldı.