Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu Sahte Zeytinyağı ve Bal Üretimi Operasyonu

Belediye Başkanı Oya Tekin, hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelerek, Seyhan'da yaşayanların görüş ve önerilerinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Başkan Tekin, 2025-2029 Stratejik Planı kapsamında düzenlenen toplantılardan birinde, 100. Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde hemşehri derneklerinin temsilcileriyle buluştu. Seyhan’ın Adana’nın kalbi olduğunu vurgulayan Tekin, ilçede bulunan kültürel çeşitliliğin, farklı yaşam tarzlarının ve anlayışların zenginlik olarak görüldüğünü ifade etti. Tekin, “Bir arada, eşit ve barış içinde yaşamak bizim için çok önemli. Seyhan’da yaşayan herkesin fikirleri bizim için kıymetli. Bu görüşleri dikkate alarak yönetim anlayışımızı ve hizmetlerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz” dedi.

Eylül ayı sonunda tamamlanması planlanan stratejik planın detaylarına değinen Başkan Tekin, küresel iklim değişikliğinin bölgedeki etkilerine dikkat çekti. Sıcaklıkların artışı ve yaşanabilirliğin zorlaşmasının önüne geçmek amacıyla ağaçlandırma ve yeşil alanların artırılması gibi ekolojik projelerin önemini vurgulayan Tekin, betonlaşmanın azaltılması ve daha yeşil bir mimari oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Sosyal Belediyeciliğin Önemi

Sosyal belediyeciliğin yerel yönetimler için büyük bir sorumluluk olduğuna işaret eden Tekin, ihtiyaç sahibi gruplara yönelik desteklerin önemini belirtti. “Yoksullardan işsizlere, yaşlılardan engellilere kadar dezavantajlı gruplara ulaşmak ve onlara destek olmak en önemli görevlerimizden biri” diyen Tekin, politikalarını ve hizmet anlayışlarını bu doğrultuda geliştirdiklerini sözlerine ekledi. Seyhan’ın tüm bileşenlerinin bu sosyal belediyecilik anlayışına katkı sağlamasını beklediklerini belirtti.

Kaynak: DHA