Kazaya göre; Basri D. yönetimindeki okul servis minibüsü, Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünden öğrenci almaya giderken, Mustafa Çimen'in kullandığı otomobille kafa kafaya çarpışmıştır.  Şarampole devrilen otomobilin içindeki Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Emine Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu yaralanmıştır. 

Olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, yaralılar ilk müdahalenin ardından Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu kurtarılamayarak hayatlarını kaybetmişlerdir.  Emine Çimen'in ise durumunun ciddi olduğu belirtilmiştir. 

Kazanın nedenleri ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak otomobildeki 5 kişinin Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünden pancar sökümüne gittikleri bilgisi paylaşılmıştır. 

Afyonkarahisar Valiliği, kaza hakkında soruşturma başlatmış olup, kazayla ilgili daha ayrıntılı bilgilerin önümüzdeki saatlerde açıklanması beklenmektedir.

Kazayla İlgili Önemli Noktalar

Kaza, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Alagöz-Arızlar köy yolunda meydana gelmiştir. 

Kazaya, Basri D. yönetimindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis minibüsü ile Mustafa Çimen'in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobil karışmıştır. 

Otomobil şarampole devrilmiş, içindeki 5 kişi yaralanmıştır: Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Emine Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu. 

Yaralılar Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ancak Mustafa Çimen, Yadigar Çimen, Durmuş Tanrıkulu ve Rasime Tanrıkulu kurtarılamayarak yaşamlarını yitirmişlerdir. 

Emine Çimen'in durumunun ciddi olduğu belirtilmiştir. 

Otomobildeki 5 kişinin Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünden pancar sökümüne gittikleri bilgisi paylaşılmıştır. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılmış olup, daha ayrıntılı bilgiler beklenmektedir.

Çanakkale'de 'Afet Müzeye Gelmeden' Paneli Gerçekleştirildi Çanakkale'de 'Afet Müzeye Gelmeden' Paneli Gerçekleştirildi

Sonuç olarak, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de ağır yaralanmıştır. Kazayla ilgili detaylı bilgilerin önümüzdeki saatlerde açıklanması beklenmektedir.

Kaynak: DHA