GÜNDEM

Otomobilinde Eşinin Gözü Önünde Karnından Bıçaklandı

Balıkesir Edremit`te yaşanan trajik olay, bir inşaat mühendisinin kendi otomobilinde eşiyle beklerken, husumetli olduğu bir kişi tarafından karnından bıçaklanarak yaralanmasıyla sonuçlanmıştır.

Abone Ol

Olay, saat 16.00 civarında Edremit ilçesindeki Kazdağı Devlet Hastanesi Ek Binası'nın arkasında meydana gelmiştir. Olay kurbanı olarak adlandırılan Bahri İlhan (45), park ettiği otomobilinde eşiyle birlikte beklerken, Alihan K. adlı kişi tarafından takip edilmiştir. 

Alihan K., aralarında alacak meselesi nedeniyle husumet olduğu öne sürülen Bahri İlhan'ın yanına gelmiş ve otomobile binmiştir. İki kişi arasında başlayan tartışma, Alihan K.'nın bıçakla Bahri İlhan'ı, eşinin gözü önünde karnından yaralamasıyla sonuçlanmıştır. 

Yaralanan Bahri İlhan'a ilk müdahale Kazdağı Devlet Hastanesi Ek Binası'nda yapılmış, ardından Edremit Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Tedaviye alınan Bahri İlhan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilmiştir. 

Şüphelinin Kaçışı ve Olay Sonrası Gelişmeler

Saldırının ardından Alihan K., kendi otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşmıştır. Bölge güvenlik güçleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürmektedir. 

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılmış olup, Bahri İlhan'ın eşinin de ifadesine başvurulduğu belirtilmektedir. Şüpheli Alihan K.'nın yakalanması ve olay nedenleri üzerinde detaylı incelemeler yapılmaktadır. 

Edremit'teki bu şiddet olayı, toplumsal açıdan endişe verici bir durum olarak değerlendirilmekte ve yetkililerin konuya hassasiyetle eğilmeleri beklenmektedir. Olay, insanların can güvenliğinin sağlanması konusunda alınması gereken tedbirlerin önemine bir kez daha işaret etmektedir.