GÜNDEM

Otomobil İle Polis Aracı Çarpıştı; 3'ü Polis, 5 Yaralı

Olay, Hatay Erzin`de meydana gelmiştir. Sabah saatlerinde, Erzin ilçesi Sıtkı Kara Bulvarı Hatsu kavşağında bir otomobil ile polis aracı çarpışmıştır.

Abone Ol

Çarpışmada 3'ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır. 

Kazanın detaylarına bakacak olursak; Erzin ilçesinden Dörtyol'a giden Mehmet Ertaç yönetimindeki otomobil ile polis aracı çarpışmıştır.  Çarpışma sonucunda 3 polis memuru hafif yaralanmıştır.  Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edilmiştir.  Otomobildeki Mehmet Ertaç ve eşi ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştır. 

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmiştir.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı da ifade edilmiştir. Kazanın nedenleri ve nasıl meydana geldiği ile ilgili detaylı bir açıklama henüz yapılmamıştır. Ancak polis ekiplerinin kaza yerinde inceleme yaptığı ve tanıkların ifadelerine başvurduğu anlaşılmaktadır.

Sonuç olarak, Hatay'ın Erzin ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3'ü polis memuru 5 kişi yaralanmıştır.  Kazanın detayları ve nedenleri ile ilgili soruşturma devam etmektedir.