O anlar, otobüsün iç kamera görüntülerine yansırken, Kamacı, "Kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.

Olay, dün saat 15.00 sularında Yakutiye ilçesindeki Atatürk Üniversitesi kampüsünde gerçekleşti. Üniversite- Yunusemre Mahallesi seferini yapan G-1 hattı özel halk otobüsüne binen kadın yolcu, kısa süre içinde rahatsızlanarak yere düştü. Durumu gören diğer yolculardan biri, fenalaşan kadına yerini verdi. Şoför Murat Kamacı’ya seslenen yolcular, otobüste birinin bayıldığını belirtti. Aracı durduran Kamacı, kadına önce su verdi, ardından da yolcuların talebi üzerine otobüsü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne yönlendirdi.

Maltepe'de, Doberman Cinsi Köpeğin Gence Saldırdığı Anlar Kamerada Maltepe'de, Doberman Cinsi Köpeğin Gence Saldırdığı Anlar Kamerada

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olayda, hastane yetkilileri tarafından sedyeye alınan kadın yolcuya acil serviste müdahale edildi. Hamile olduğu ve kalabalık nedeniyle bayıldığı anlaşılan kadın, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve son üç yıldır özel halk otobüsü şoförlüğü yapan 5 çocuk babası Murat Kamacı, “Araştırma hastanesine çalışıyoruz, G-1 hattında. Kadın yolcu hastanede bindi. Otobüs kalabalıktı. Yurtlar kısmına geldiğimizde arkadan sesler duydum; birinin bayıldığını söylediler. Durup baktığımda bir kadının fenalaştığını gördüm. Etrafını açıp su verdim. Hamile olduğu belirtildi. İlgili birimle iletişime geçip yolcuların isteği doğrultusunda güzergahı değiştirip hastaneye yöneldim. Acil servise götürdük, sağlık durumu iyiymiş, sadece baygınlık geçirmiş. Bu tür olaylarda insan ilk başta panikleyebilir ama bizim mesleğimizde bu tür şeyler olur. Kahramanlık olarak görmüyorum, Erzurumlu ve Türk insanı olarak herkes böyle davranır” şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA