Başarır: Körfez Kirliliği İçin Geçmiş Dönemlerde İhmal Vardı Başarır: Körfez Kirliliği İçin Geçmiş Dönemlerde İhmal Vardı

 Sürücüsü Necmettin Bardak (48) tarafından kullanılan tur otobüsü, Antalya Havalimanı'ndan aldığı turistleri tatillerini geçirecekleri otellere götürürken, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda önce park halindeki araca, ardından da bir otele ait duvara çarpmıştır. 

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edilmiştir. Otobüste bulunan turistler kazayı yara almadan atlatırken, araç içerisinde sıkışan sürücü Necmettin Bardak, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılmıştır. 

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye götürülen sürücü Necmettin Bardak, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamamış ve hayatını kaybetmiştir. 

Kaza nedenleri ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olup, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Ancak, sürücü hatasının kaza nedeni olduğu değerlendiriliyor. Tur otobüsünün yüksek hızda seyir halinde olduğu ve manevra kabiliyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktığı düşünülmektedir. 

Kaza, bölgedeki turizm sektörünü de olumsuz etkilemiş ve güvenlik endişelerine neden olmuştur. Yetkili makamların olayla ilgili detaylı bir açıklama yapması ve gerekli önlemlerin alınması beklenmektedir.

Kaynak: DHA