Çebi, terminal ve kampüs alanlarında kurulan karşılama stantları aracılığıyla öğrenci ve ailelerine rehberlik hizmeti sunulacağını belirtti.

10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı 10 Kızıl Geyik Doğaya Salındı

2024-2025 eğitim öğretim dönemi öncesinde düzenlenen toplantıda, yurtlara yönelik hazırlıklar detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantı, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Yurt Müdürleri ve ilgili Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Müdürü Yusuf Çebi, toplantıda tüm yöneticilere ve ekip arkadaşlarına bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasının önemini vurguladı. Toplantıda, 23 Eylül'de başlayacak yeni akademik yıl öncesinde yurtlara ilk defa gelecek binlerce öğrencinin karşılanması ve yerleştirilmesi süreçleri kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Yurtlara öğrenci kabul işlemlerinin 21 Eylül'de başlaması ve terminal ile kampüs alanlarında karşılama stantlarının kurulması ile öğrenci ve ailelerine rehberlik hizmeti sunulması kararı alındı. Ayrıca, üniversiteye yeni başlayacak ve yurtlarda kalacak öğrencilere yönelik uyum programlarının düzenlenmesi ve Spor ile Gençlik Hizmetleri birimlerinin bu programlarda aktif rol alması kararlaştırıldı. Yaz döneminde yurtlarda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanması, eksikliklerin giderilmesi için gerekli kontrollerin yapılması da toplantının gündeminde yer aldı. Toplantı, hizmet, yurt ve şube müdürlerinin öneri, görüş ve talepleriyle sona erdi.

Kaynak: DHA