9-13 Eylül tarihleri arasında yapılan denetimlerde 2 bin 712 kişi sorgulandı ve 602 okul servisi kontrol edildi. Ayrıca, sürücülere yasal mevzuatlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Siirt’te, Polisten Kaçarken Yakalanan Şüphelinin Üzerinde Uyuşturucu Çıktı Siirt’te, Polisten Kaçarken Yakalanan Şüphelinin Üzerinde Uyuşturucu Çıktı

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte sorumluluk bölgesindeki 144 okul çevresinde denetimler yaptı. Denetimlerde Jandarma Asayiş, Trafik, Motosiklet Timleri ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri görev aldı. Denetim sürecinde, 2 bin 712 kişi, 115 işyeri ve umuma açık yer, 60 metruk bina, 309 araç, 602 okul servisi ve 2 yurt çevresi kontrol edildi.

Okul servis sürücülerine, yasal mevzuatlar kapsamında uyulması gereken kurallar hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevrelerinde yapılan bu denetimlerin mesai saati gözetilmeksizin süreceğini ve kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: DHA