Havalimanında ailesi ve sevenleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bölükbaşı, duygusal anlar yaşadı.

Olimpiyat şampiyonu İbrahim Bölükbaşı, Erzurum'a dönüşünde, ünlü güreşçiler Taha Akgül ve Rıza Kayaalp ile birlikte havalimanında davul-zurna ve bar ekibinin gösterileri eşliğinde karşılandı. Havalimanında babası Nevzat Bölükbaşı’nın elini öpen İbrahim Bölükbaşı, “Baba sözümü yerine getirdim” şeklinde duygularını dile getirdi.

Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları Hatayspor'un Bodrum FK Maçına Hazırlıkları

Evli ve üç çocuk babası İbrahim Bölükbaşı, kendisini karşılamaya gelenler tarafından omuzlara alındı ve Erzurum'da yaşamanın kendisi için özel bir anlam taşıdığını ifade etti. “Doğduğum şehirdeyim, spora başladığım Erzurum'dayım. Judoda Erzurum'a ilk altın madalyayı getirdiğim için çok mutluyum. Bu başarı, spor hayatımın bir sonucu ve tüm destekçilerime teşekkür ederim” dedi.

Oğlu ile gurur duyduğunu belirten Nevzat Bölükbaşı ise, “İbrahim, olimpiyatlara üç kez katıldı. Güreşte madalya getirmesi nasip olmadı, ancak judoda altın madalya kazandı. Bu başarı Erzurum’a armağan olsun” diye konuştu. Bölükbaşı, eski güreş anılarına da değinerek, İbrahim’in judoya geçiş sürecini anlattı ve şampiyonluğu için dua etti.

Havalimanı karşılama töreninin ardından, İbrahim Bölükbaşı ve beraberindekiler Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Bölükbaşı’na altın madalyasını takdim ederek, sporcu ile gurur duyduklarını belirtti. Taha Akgül ve Rıza Kayaalp’e de kehribar tespih hediye edildi.

Kaynak: DHA