Niksar MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Sobacı, üniversiteye kazanan öğrencileri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, katılımcılara ve çalıştaya katkıda bulunan sektör temsilcilerine teşekkür etti.

Tokat’ta Aranan Şahıs Saklandığı Ormanlık Alanda Yakalandı Tokat’ta Aranan Şahıs Saklandığı Ormanlık Alanda Yakalandı

İkramların ardından, Mesleki Eğitim Çalıştayı oturumlarına geçildi. Eğitim kalitesini artırmak ve müfredatı güncellemek amacıyla 8 farklı sektörden 56 katılımcının görüş ve önerileri alındı. Çalıştay, toplam 8 salonda gerçekleştirilen oturumlarla devam etti ve değerlendirme toplantısı ile sona erdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Niksar Meslek Yüksekokulu, 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Mesleki Eğitim Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. Törene Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen, Niksar Belediye Başkan Vekili Mustafa Koyuncu, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Muhittin Demiray, Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Resul Gerçekcioğlu, Niksar Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Güven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdi Dölek ve Niksar Ticaret Odası Başkanı Vedat Ülker gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, çeşitli sektörlerden davetliler, akademik ve idari personel ile öğrenciler de etkinlikte yer aldı.

Kaynak: Bülten