Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Türksat'ın, bu büyük organizasyon için sunduğu iletişim desteğini duyurduğu bir imza töreni Ankara'da gerçekleşti. Türksat Gölbaşı Yerleşkesi'nde düzenlenen törende, Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Ogün Baysan ve TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ile diğer davetliler yer aldı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Ogün Baysan, “Geçtiğimiz yıl bu organizasyona 400 bin civarında katılım oldu. Bu yıl da bu sayının 400 bini geçmesini bekliyoruz. Türksat'ın desteği sayesinde etkinliğimiz 186 ülkeye ulaşacak. Bu büyük organizasyonun tanıtımında en güçlü desteği sağlayan Türksat'a teşekkür ediyoruz. En iyi yarışçılar burada olacak ve şampiyonanın sonucu, neredeyse Afyonkarahisar’da belirlenecek” şeklinde konuştu.

Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok, sporcuların başarılarının ülkenin prestijini artırdığına dikkat çekti. Ertok, "Sporcularımızın motivasyonunu artırmak ve desteklemek önemli bir faktördür. Başarı arttıkça ülkemizin prestiji de yükseliyor. Gençlerimize spor alanında daha iyi olanaklar sunmak gerekiyor. Türksat’ın desteğiyle, Dünya Motokros Şampiyonası'nı 180 ülkeye ve 3.5 milyar izleyiciye ulaştırmak bizim için büyük bir gurur kaynağı" dedi.

Törende yapılan açıklamaların ardından Türksat Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve TMF Başkanı Ogün Baysan, sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Kaynak: DHA