Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri Hazırlıklarına Başladı Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüpleri Hazırlıklarına Başladı

Kulübün yaşadığı ekonomik zorluklara rağmen, başkan Kaya, Nazilli Belediyespor'u kesinlikle satmayacaklarını vurguladı. Kaya, “Bu kulüp Nazilli'ye ait ve bu şehirle özdeşleşmiş bir kurum. Kulübü hiçbir zaman satmayı düşünmüyorum. Ben bu görevden ölümümle ayrılacağım,” dedi.

Yeni sezon öncesi finansal zorluklarla karşılaşan siyah-beyazlı takım, yaklaşık 3 milyon TL'lik borç nedeniyle transfer yasağını halen kaldıramadı. Başkan Kaya, bu sorunu çözmek için 3 Eylül'de yapılacak kongrede yeniden aday olacağını belirtti. “Mevcut 20 alacaklı dosyadan 12'sini ödedik, kalan 8 dosya için gerekli mali kaynakları sağladık ancak nakit akışında sorun yaşıyoruz. En kısa sürede transfer yasağını kaldırmayı hedefliyoruz,” şeklinde konuştu.

Emrullah Ertuş Transferi Tamamlandı

Nazilli Belediyespor, sezon başlamadan teknik kadrosunda değişikliklere gitti ve transfer yasağına rağmen kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu 3. Lig ekiplerinden Siirt Özel İdarespor'da geçiren 25 yaşındaki kanat oyuncusu Emrullah Ertuş, siyah-beyazlı ekibin yeni transferi oldu. Ertuş, takımla birlikte antrenmanlara da katıldı.

Kaynak: DHA