Öldürülen Senem Kıvrık'ın, lise yıllarında aşık olduğu Muhittin Kıvrık ile ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendiği öğrenildi.

Olay, dün sabah saat 08.00 sıralarında Mente'nin Orhaniye Mahallesi Akasya Sokak'ta gerçekleşti. Çevre sakinleri, sokakta çığlık sesleri duyarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalesi yapılan Senem Kıvrık, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 2 çocuk annesi Senem Kıvrık, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Polis, olay sonrası kaçan şüphelinin, Senem Kıvrık’ın eşi Muhittin Kıvrık olduğunu belirledi. Muhittin Kıvrık hakkında daha önce 3 ay uzaklaştırma kararı bulunuyordu. Kaçan Kıvrık’ı yakalamak için başlatılan operasyon sonucunda, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ormanda yapılan dronlu arama neticesinde Kıvrık'ın yerini tespit etti ve yakaladı.

Gözaltına alınan Muhittin Kıvrık, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, öldürülen Senem Kıvrık’ın, lise yıllarında aşık olduğu Muhittin Kıvrık ile ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendiği ortaya çıktı. Bu trajik olay, hem toplumda hem de polis teşkilatında büyük bir üzüntü ve şok etkisi yarattı.

Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi Bakanın Polonya Meclis Başkanıyla Görüşmesi

Kaynak: DHA