Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Bolu'da Madende Trajik Kaza: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Ayrıca, olayla bağlantılı olarak 3 kişi daha gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Olay, 16 Ağustos saat 01.30 sıralarında Kumbahçe Mahallesi 2439 Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'dan Bodrum'a gelen 4 kişi, Seyat ve Yıldız'ın bulunduğu eve girerek, ikiliyi tabancayla vurarak kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri, Ayhan Seyat ve Ferit Yıldız'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Seyat ve Yıldız'ın cesetleri, Muğla Adli Tıp Kurumu'na götürülerek otopsi yapıldı. Evde yapılan incelemede 28 boş mermi kovanı bulundu.

Olayın ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve özel bir ekip kurdu. Ekipler, bölgedeki 40'a yakın güvenlik kamerasını inceledi ve 1'i kadın toplam 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Tutuklanan kadının, cinayetin işlendiği evin kiracısı olduğu öğrenildi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, 3 şüpheliyi daha yakalayarak adliyeye sevk etti. Olayla bağlantılı olarak aranan 5 şüphelinin olduğu bildirildi.

Kaynak: DHA