Büyükşehir Belediyesi'nin Halkkent, Münir Özkul, Tarsus 100. Yıl Atatürk, Yenice Yaşar Bayboğan, Begonvil ve Gülnar Çocuk Gelişim Merkezleri'ndeki 30 Ağustos etkinlikleri, miniklere ve ailelerine büyük bir bayram coşkusu sundu. Çocuklar, Atatürk temalı tişörtleri, ayyıldızlı taçları ve ellerindeki bayraklarla sahneye çıkarak gösteri yaptılar. Gösterilere katılan veliler, çocuklarının performansını büyük bir gurur ve duygusallık içinde izlediler. Etkinlik sonunda, çocuklara eğitim dönemi tamamladıkları için 'Yaz Okulu Sertifikası' verildi.

Hendek'te Makarna Fabrikasında Patlama: 1 Ölü, 30 Yaralı Hendek'te Makarna Fabrikasında Patlama: 1 Ölü, 30 Yaralı

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Çocuk Merkezleri Koordinatörü Özlem Tanışık, "Zafer Bayramı'nın coşkusunu minik yüreklerde daha da büyüttük. Bu anlamlı günün kutlamalarını miniklerimiz ve aileleriyle birlikte gerçekleştirdik. 100. Yıl Çocuk Gelişim Merkezi'nde yaptığımız etkinliklerin yanı sıra, tüm Çocuk Gelişim Merkezlerimiz ve Çocuk Atölyelerimizde de benzer coşkuyu yaşattık. Çocuklara Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önemini anlatarak, ülkemizin kazanımını ve mücadelelerini anlatmaya çalıştık. Bugün, miniklerimizin coşkusunu daha da artırdı" dedi.

Adile Türkoğlu, kızı Aybüke'yi Büyükşehir Belediyesi'nin Halkkent Çocuk Gelişim Merkezi'ne getirdi. Türkoğlu, etkinliğin çok başarılı olduğunu belirterek, "Kızımı ilk kez bir sahnede gösteri yaparken gördüm ve çok mutlu oldum. Çocuk Gelişim Merkezi'nin eğitiminden ve öğretmenlerin ilgisinden oldukça memnunum. Özel kreşlerin maliyetlerinin yüksek olduğu bir dönemde, buradaki eğitim ve geri bildirimler gerçekten çok değerli. Özel bir kreş deneyimimiz de oldu ama buradaki ilgi ve alaka gerçekten etkileyici" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA