GÜNDEM

Milas'ta 15 Köy Okulunda Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Muğla Milas`ta, Yeniköy Kemerköy Enerji tarafından yürütülen ‘Okula Dönüş Projesi’ kapsamında 15 köy okulundaki yaklaşık 750 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteği sağlandı.

Abone Ol

Son üç yıldır düzenlenen bu proje, öğrencilere eğitim yılı başlangıcında gerekli kırtasiye malzemelerini temin ederek ailelerin eğitim masraflarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Bu yılki projede, öğrencilere kalem, defter, kalem kutusu, silgi, kalemtıraş, resim defteri ve boya kalemlerinin yer aldığı kırtasiye setleri ve okul çantaları dağıtıldı. Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, projenin eğitime sağladığı desteğin geleceğe yapılan önemli bir yatırım olduğunu vurgulayarak, "Milaslıların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara fayda sağlamak için çalışıyoruz. Eğitim, geleceğimizin teminatıdır ve bu proje ile çocuklarımıza destek olmayı, onların daha iyi bir geleceğe hazırlanmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Gelecek Dönemdeki Planlar

Erol Demir, projenin sadece kırtasiye yardımlarıyla sınırlı kalmayacağını, köy okullarındaki yenileme ve tadilat çalışmalarına da devam edeceklerini belirtti. Bu çerçevede, okulların ve öğretmen lojmanlarının yenilenmesi, hijyen koşullarının iyileştirilmesi, dersliklerin düzenlenmesi ve öğrencilerin diğer ihtiyaçlarının karşılanması gibi projelerin sürdürüleceğini söyledi. Böylelikle, hem çocukların eğitim hayatının desteklenmesi hem de velilerin ve öğretmenlerin yüklerinin hafifletilmesi amaçlanıyor.