GÜNDEM

MHP'li Yalçın: Yüz Milyonlarca Haram Lirayı Pis Boğazlarınıza Tıkayacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, PKK ve onun siyasi temsilcilerine yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Yalçın, "PKK ve siyasi temsilcileri için çember giderek daralıyor. Devlet hazinesinden çaldığınız ve iğrenç midenize geçirdiğiniz yüz milyonlarca haram lirayı boğazlarınıza tıkayacağız" ifadelerini kullandı.

Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün yaptığı ‘Siyasi Bölücülerin Hazineden Aldıkları Maaş ve Yardımlar’ konulu açıklamalarına DEM Parti’den gelen yanıtları eleştirdi. Yalçın, bu açıklamaların cesurca yapılmadığını belirterek, "Temsilcisi olduğunuz PKK ve siz, kamilen ortadan kaldırılması gereken haşere sürülerisiniz. İddia ettiğiniz gibi bu ülkenin sahipleri değil, hainlersiniz. CHP'yi kendi pis kuyruğunuza 'DEM'leyen sizler, halkı sömüren ve çocuklarını hedef alan alçak teröristlersiniz. Demokrasi ve barış için nutuk atanlar, kendi kardeşlerini ve komşularını hedef alıyor. Sizlerin toprakları kimlere peşkeş çekeceğinizi biliyoruz. ABD emperyalizminin kuklaları olarak, milletin güvenini kaybettiniz" dedi.

Yalçın, DEM Parti'nin PKK ile bağını koparmadığı sürece Meclis’te kalamayacağını vurgulayarak, "Türk milletinin egemenlik haklarına saygı göstermediğiniz sürece dışlanacaksınız. PKK ve siyasi uzantılarının faaliyetlerini sonlandıracak, terör yuvalarını yok edeceğiz. Türk milletinin egemenlik haklarına yönelik saldırılarınızı kökünden sökeceğiz. Devlet hazinesinden çaldığınız yüz milyonlarca haram parayı boğazlarınıza tıkayacağız. Şehitlerimizin hatırası sizi ezmeye devam edecek. Her kuruşun hesabını milletimize ve adalete vereceksiniz. CHP'nin gölgesinde sergilediğiniz şımarıklıklara ve Meclis’in saygınlığına zarar vermenize izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimize halel getiremeyeceksiniz" şeklinde konuştu.